back to welcome
Over ons
Sinds 1 januari 1989 zijn wij gespecialiseerd in een ruim scala van timmerwerkzaamheden. Van het aanleggen van bruggen, steigers in het water als op het vaste land, als het vervangen van kozijnen , het doen van eenvoudig onderhoudswerkzaam- heden, het vergroten van een woning middels een aanbouw, het aanleggen van terrassen, als het opbouwen van een dakkapel, het vernieuwen van een keuken of je badkamer, danwel het vervaardigen van complete ( zomer-) huizen.

Inmiddels zijn al deze werkzaamheden in de voorbije jaren voorbijgekomen. Als opslagruimte voor het timmerbedrijf hebben we een dichte kas, met ernaast een kas van glas. Hierin zijn wij in 1995 een hobbykwekerij begonnen van bamboe en siergrassen. Op het buitenterrein hebben wij een showtuin aangelegd, zodat bezoekers kunnen zien hoe de bamboe’s in volwassen toestand er uit zien.

Van 15 maart tot 15 juni zijn belangstellende welkom op zaterdag om de tuin te bekijken en eventueel planten te kopen. Naast deze openingstijden is het altijd mogelijk een afspraak te maken. Tevens hebben wij sinds enige tijd onze timmerwerkzaam- heden uitgebreid met het maken van steigerhouten meubelen, bloembakken, dubbelwandige geďsoleerde bloembakken , eiken natuurlijke meubelen, diversen andere tuin en woonaccessoires. Van voornoemde kunt u op het adres van de Bamboehof showmodellen bekijken. Bekijk ons complete aanbod op www.ambachtelijkemeubelsreeuwijk.nl

Veel aandacht wordt besteed aan duurzaamheid en afwerking van onze produkten. Onze produkten zijn minimaal 3 keer behandeld. Wat wij niet in ons assortiment hebben, wil niet zeggen dat wij het niet kunnen maken. Als u ons voorziet van een voorbeeld en de maten, maken wij dit voor u. Na dit gelezen te hebben, hopen wij uw belangstelling te hebben gewekt en hopen u dan ook eens te kunnen begroeten in onze Bamboehof aan de Platteweg 26D te Reeuwijk, naast Groencentrum Hoogendoorn.

Tot dan,

met vriendelijke groet,

Hans van Es


     © Bamboehof 2018

       Privacyverklaring