back to welcome
Plantenbakken

Onze geïsoleerde houten plantenbakken zijn dé oplossing, voor al uw planten die in de winter niet vorstvrij kunnen staan. Bij deze bakken is het afdekken van de bovenkant met stro of ander isolerend materiaal voldoende om de vorst buiten de bak te houden en kan uw plant buiten de winter doorbrengen. Ook de bodem is geïsoleerd met 40mm hoogwaardige isolatie!

De plantenbakken zijn drie maal behandeld met beits dan wel verf (twee maal voor montage en één maal na montage), omdat wij willen dat uw aankoop er na jaren er ook nog mooi uitziet. De bakken zijn geheel RVS geschroefd. Voor de ontwatering zijn vier gaten in de bodem aangebracht van 25mm. De bakken worden standaard geleverd met vier kunststof blokpoten, maar levering met wieltjes is ook mogelijk.

De hoeken van de bak zijn zowel onder als boven onzichtbaar voorzien van een gegalvaniseerde hoek, zodat de bak door grond en worteldruk niet uit elkaar kan gaan. De binnenkant is bekleed met betontriplex en waterdicht gemaakt met een kitvoeg, zodat water niet in de constructie kan komen. De kleur van de plantenbak is geheel naar uw keuze, omdat wij de bakken op bestelling maken . De levertijd is ongeveer twee tot drie weken, conform de vooraf gemaakte afspraak met u. Op ons " bamboe-adres " zijn diverse showmodellen te bezichtigen. Bekijk ons complete aanbod op www.ambachtelijkemeubelsreeuwijk.nl

Wilt u dit allemaal zelf komen bekijken bent u van harte welkom van 15 maart tot 15 juni op zaterdag van 9.00 tot 16.00 of op afspraak.

 Plantenbak vanaf 40 x 40 tot 60 x 60 cm, leverbaar in diverse kleuren en modellen


                   Plantenbak vanaf 80 x 80 cm, leverbaar in diverse kleuren en modellen  


       


               
Detail opnames

_______________________________________________________________________________


Plantenzuilen
Plantenzuilen zijn op vele manieren te gebruiken:

- Als zuil, zuil is afgedekt met een deksel, om plant of beeld op te zetten
- Als plantenbak, met speciale inzetpot die voorzien is van een watersysteem (ideaal voor de vakantieperiode) .

Diezelfde inzetpot is in combinatie met een stalen opzetstuk ideaal om een klimplant in te laten groeien. Zuilen zijn bij aflevering drie maal behandeld in beits/verf naar uw kleurkeuze. De levertijd is ongeveer twee tot drie weken, conform de vooraf gemaakte afspraak met u. Op ons " bamboe-adres " zijn diverse showmodellen te bezichtigen.

Wilt u dit allemaal zelf komen bekijken bent u van harte welkom van 15 maart tot 15 juni op zaterdag van 9.00 tot 16.00 of op afspraak.

  Plantenzuil hoog wit, leverbaar in diverse kleuren en modellen


             Plantenzuil hoog bruin, leverbaar in diverse kleuren en modellen


                © Bamboehof 2018

       Privacyverklaring